Urmărire ca-n filme la Cluj! Un șofer drogat a fugit de poliție și s-a izbit de un cap de pod/ Ce avea în mașină

Urmărire ca-n filme la Cluj! Un șofer drogat a fugit de poliție și s-a izbit de un cap de pod/ Ce avea în mașină

Incidentul s-a petrecut joi seara, după ce polițiștii clujeni au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DJ 107P, înspre localitatea Someșul Rece, însă șoferul nu a oprit.

Joi seara, în jurul orei 21.40, în cadrul activităților de control derulate, polițiștii Serviciului Rutier - Biroul Drumuri Nationale si Europene au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DJ 107P, înspre localitatea Somesul Rece.

Pentru că șoferul, un bărbat în vârstă de 22 de ani din Cluj-Napoca, nu a oprit autoturismul, echipajul polițiștilor a pornit în urmãrirea acestuia. Potrivit polițiștilor, câteva momente mai târziu, tânãrul în cauzã a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul intrând în coliziune cu un cap de pod.

"Deoarece acesta manifesta un comportament care ridica suspiciuni, neputându-se exprima coerent, a fost condus de polițiști la o unitate medicalã pentru recoltarea de probe biologice.

Totodatã, controlul autovehiculului a condus la identificarea, sigilarea și ridicarea unor substanțe a cãror naturã urmeazã a fi stabilite.

Cercetãrile sunt continuate sub aspectul sâvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substantelor interzise", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza