Urmărire penală "in rem" în cazul incendiului de la groapa de gunoi a Clujului

Urmărire penală
Poliţiştii clujeni au început urmărirea penală "in rem", pentru distrugere, în dosarul privind incendiul produs la data de 21 octombrie 2017 la Pata Rât.

Oamenii legii mai spus că au fost audiate zeci de persoane, însă până în prezent niciuna nu are calitate de suspect în acest dosar. Activităţile sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Incendiile se țin lanț la Pata Rât. Sâmbătă dimineață a luat foc din nou groapa de deșeuri a municipiului Cluj-Napoca, aflată la numai câteva sute de metri de barăcile care au fost mistuite de flăcări vineri seară. Eficiența pompierilor clujeni, în stingerea incendiilor, este verificată aproape săptămânal la Pata Rât. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost alertat în jurul orei 11 că deșeurile ard cu flăcări mari. Autoritățile au pierdut deja numărul incendiile de la această rampă temporară.

Venit la locul incendiului, primarul Emil Boc a spus că focul a fost pus intenționat și a anunțat că municipalitatea a depus plângere la Poliție.

500 de metri pătrați a fost suprafața pe care s-au întins flăcările. Imaginile surprinse de camerele video la precedentul incendiu de la rampa temporară a municipiului Cluj-Napoca au fost ridicate de polițiști.

Comenteaza