News alert Update Foto Urs lovit mortal pe Autostrada Transilvania

Un urs a fost lovit mortal de o mașină, pe Autostrada Transilvania (A3), pe sensul de mers spre Cluj-Napoca.

UPDATE

Conform polițiștilor, accidentul a avut loc în jurul orei 03:50, pe Autostrada A3 Turda - Borș, calea 1, km 5. Mașina implicată în accident a fost avariată, iar ursul lovit a decedat. Nu au fost persoane rănite.

"Un bărbat în vârstă de 62 de ani, a condus autoturimul și a lovit un animal sălbatic (urs) care se afla pe partea carosabilă, rezultând avarierea autoturismului. Traficul rutier nu a fost afectat. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice", precizează Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

_____________________________

Potrivit primelor informații, incidentul s-a petrecut la km 5, pe direcția Câmpia Turzii - Gilău. Ursul lovit de mașină nu ar fi murit imediat după impact, ci, potrivit unor martori, ar mai fi mișcat un timp.

"Am fost a douaa sau a treia mașina ajunsă la fața locului. M-am apropiat de urs și la un moment dat a dat să se ridice. Mi-a stat inima în loc. Am fugit spre pasageri care erau la vreo 20 m. Dacă se mai putea ridica, era nasoală treaba. Un suflet de animal pierdut și o mașină distrusă", a relatat un martor, pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

 

Comenteaza