Va mai fi Târg de Crăciun la Cluj-Napoca

Va mai fi Târg de Crăciun la Cluj-Napoca
| Foto: Facebook

Sibiul a anulat ediţia din acest an a Târgului de Crăciun. La Cluj-Napoca, evenimentul este sub semnul întrebării. 

Primarul Emil Boc a declarat că o decizie privind organizarea Târgului de Crăciun va fi luată după data de 15 noiembrie 2020, când Guvernul va prelungi starea de alertă.

„Decizia va fi luată după 15 noiembrie, când vor apărea reglementările pentru prelungirea stării de alertă. În acea hotărâre se va preciza în ce condiții se vor putea organiza, dacă se vor putea organiza ceva evenimente. Când va apărea această hotărâre o vom studia și în funcție de ce scrie acolo, vom putea lua deciziile aferente. Să nu vă așteptați la ceea ce a fost în anii trecuți, asta este destul de clar. Astăzi nu vă pot da răspunsul final la această întrebare, după ce vom vedea decizia luată în 15 noiembrie și evoluația națională a pandemiei, vom putea lua o decizie. Am discutat cu organizatorii Târgului de Crăciun, au înțeles acest lucru. Ei sunt pregătiți și să nu organizeze, dar dacă se va organiza cu un număr limitat de căsuțe, ei vor putea face acest lucru până la Crăciun și după data de 15 noiembrie”, a spus Emil Boc.

Premierul Ludovic Orban a anunțat că Executivul va prelungi starea de alertă, printr-o Hotărâre de Guvern, care va fi adoptată la jumătatea lunii noiembrie și care va reglementa și modul în care va fi marcată Ziua Națională a României. 

Comenteaza