Val de vitezomani pe străzile din Cluj-Napoca. Unii nu mai pun mana pe volan până la vară

Val de vitezomani pe străzile din Cluj-Napoca. Unii nu mai pun mana pe volan până la vară

Mai mulți șoferi au rămas fără permis și au avut de plătit amenzi uriașe, după ce au fost depistați joi conducând cu viteze de peste 100 km pe oră prin Cluj-Napoca.

Joi după-amiază, polițiștii Biroului Rutier Cluj au acționat pe arterele municipiului Cluj-Napoca, în scopul asigurării siguranței traficului rutier, prevenirii accidentelor de circulație și combaterii nerespectării regimului legal al vitezei.

În cadrul verificărilor derulate, polițiștii rutieri au legitimate peste 230 de persoane și controlate circa 230 de autovehicule.

Totodată, pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 105 sancțiuni contravenționale, dintre care 50 pentru depășirea vitezei regulamentare, fiind reținute șase permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Amenzi uriașe și luni de zile fără permis pentru 5 șoferi

Potrivit polițiștilor, un conducător auto care se deplasa pe strada Traian Vuia a fost înregistrat în jurul orei 16.00, de aparatul radar, rulând cu o viteză de 110 km/h. Ulterior, în jurul orei 16.50, polițiștii au depistat un alt conducător auto, în timp ce se deplasa pe aceeași stradă, având o viteză peste limita legală, aparatul radar înregistrând viteza de 103 km/h.

În jurul orei 18.10, aparatul radar a înregistrat deplasarea pe strada Traian Vuia a unui autoturism condus cu viteza de 114 km/h.

Un alt participant la trafic a fost depistat în jurul orei 17.15, în timpul deplasării cu un autoturism pe strada Observatorului, cu viteza de 112 km/h.

În toate cele patru cazuri conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

La aceeași data, pe strada Traian Vuia, în jurul orei 19.00, un conducător auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.595 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile, viteza autoturismului înregistrată cu aparatul radar fiind de 142 km/h.

 

Comenteaza