Vela: Dacă exagerăm şi mergem să facem grătare de 1 mai, atunci nu vom putea relaxa foarte multe măsuri

Vela: Dacă exagerăm şi mergem să facem grătare de 1 mai, atunci nu vom putea relaxa foarte multe măsuri

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a spus miercuri că sunt mai multe scenarii pentru data de 15 mai, dar fiecare dintre acestea depinde de cum ne comportăm până atunci.

Întrebat, miercuri seară, la Digi 24, despre scenariile care se iau în calcul pentru data de 15 mai, Marcel Vela a spus că sunt "mai multe impoteze, dar fiecare dintre acestea depinde de cum ne comportăm până în 15 mai".

"Dacă vom respecta toate condiţiile, evident  că vom implemementa un scenariu benefic, la care ne aşteptăm cu toţii, inclusiv eu”, a precizat Vela.

Ministrul de Interne a explicat că este devreme să se spună acum concret ce se va întâmpla după 15 mai.

”Aşa cum am spus, lucrăm la mai multe variante, gândim măsuri care se relaxează total sau parţial, dar nu aş dori să fac acum o previzune pentru că nu este corect faţă de grupul în care lucrăm, pentru că toate sunt doar analize. Acestea sunt doar efecte ale comportamentului nostru. Dacă avem un comportament corect, s-ar putea ca din 15 mai să avem mai multe măsuri relaxate. Dacă exagerăm şi mergem să facem grătare, întindem chefurile, mergem fără mască şi mănuşi, atunci din 15 mai, din păcate, nu vom putea relaxa foarte multe măsuri”, a mai spus Vela.

Comenteaza