Veste bună pentru Cluj! Programare on-line pentru buletine

Veste bună pentru Cluj! Programare on-line pentru buletine

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor  anunță introducerea programării on-line în vederea depunerii cererilor pentru eliberarea actului de identitate și stabilirea reședinței.

,,Crearea acestei noi facilități va însemna pentru clujeni o economie de timp și resurse și, totodată, mai multă predictibilitate și încredere în serviciile oferite de către instituție. Acest nou serviciu online prefațează strategia de informatizare pe care Consiliul Județean o pregătește și care vizează atât programele derulate de forul județean cât și cele aparținând entităților aflate în subordinea noastră”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Dacă până acum cetățenii interesați trebuiau să se prezinte personal la sediul Direcției Județene de Evidență a Persoanelor din strada Aviator Bădescu, numerele 7-9, pentru realizarea unei programări, începând cu sfârșitul lunii aceștia vor avea opțiunea de a face totul mult mai ușor, prin câteva click-uri.

Desigur, deși această nouă metodă prezintă numeroase avantaje și se preconizează ca multe persoane să o prefere, ea nu va elimina posibilitatea prezentării, în continuare, direct la ghișeu.

Mai multe detalii privind procedura și condițiile în care se fac programările pot fi obținute accesând pagina de internet www.djepcluj.ro, la secțiunea programare on-line.

Comenteaza