Vești bune de la Cluj. 73% dintre pacienții internați cu COVID sunt vindecați

Vești bune de la Cluj. 73% dintre pacienții internați cu COVID sunt vindecați

Numărul clujenilor cu COVID-19 internați în spitalele dedicate din Cluj-Napoca este în scădere, iar gradul de vindecare a ajuns la 73%.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat situația epidemiologică la nivelul județului și se pare că lucrurile merg spre bine, având în vedere că duminică doar 92 de clujeni se mai aflau în spital, față de vârful de 223 de persoane care erau internate în 4 mai. De asemenea, gradul de vindecare a ajuns la 73%: sunt 428 de persoane vindecate, dintre care 346 din județ.

"Doresc să le mulțumesc profesioniștilor din sistemul sanitar clujean implicați în prima linie pentru dedicația și responsabilitatea cu care și-au făcut datoria. De asemenea, un gând de apreciere și recunoștință tuturor forțelor angrenate în această perioadă (polițiști, jandarmi, lucrători ai inspectoratului pentru situații de urgență, militari, ambulanțieri, polițiști locali).

Datorită lor, tuturor, suntem astăzi aici. Lupta cu acest virus continuă. Trebuie să fim în continuare
responsabili și precauți, așa cum am fost și până acum. Doar împreună putem învinge și vom putea reveni la o viață normală!", a transmis prefectul.

Comenteaza