VIDEO Şapte răniţi şi trei maşini avariate. Accident grav lângă Cluj

VIDEO Şapte răniţi şi trei maşini avariate. Accident grav lângă Cluj
Accidentul de circulație, soldat cu șapte victime, s-a produs miercuri seara, în jurul orei 20:00

Nenorocirea a avut loc pe DN1C, la intrare în localitatea Bunești dinspre Dej. Trei autoturisme au fost implicate în accident - un autoturism marca Audi înmatriculat în Cluj, un autoturism marca Dacia Logan înmatriculat în județul Maramureș și un autoturism marca BMW înmatriculat în județul Timiș.

Se pare că un șofer, aflat la volanul unuia dintre cele trei autovehicule, în timp ce se deplasa pe DN1C, ar fi intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o mașină care circula regulamentar. Totodată, un al treilea autoturism nu a mai putut evita impactul.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit mai multe ambulanțe de la Dej și Gherla, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, cu un echipaj de descarcerare, dar și mai multe echipaje de poliție.

În urma impactului, șapte persoane au fost rănite, dintre care trei grav. Șase dintre victime implicate în accident au fost transportate de urgență la spitalele din Dej și Gherla, relatează dej24.ro.

Timp de mai multe zeci de minute, traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate.

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul în care au fost implicate cele trei autoturisme.

Comenteaza