Video VIDEO. Momentul crimei comise de fugarul britanic prins în Cluj

VIDEO. Momentul crimei comise de fugarul britanic prins în Cluj

Imaginile cu momentul în care cel mai căutat bărbat al Marii Britanii, Shane O’Brien, ucide cu sânge rece un bărbat, într-un bar din Vestul Londrei au fost făcute publice.

Filmarea înfiorătoare a fost publicată marți, la solicitarea familiei victimei victimei. În imagini se vede cum O’Brien iese calm din bar, în timp ce sângele victima sa rămâne într-o baltă de sânge, scrie știrileprotv.

Incidentul a avut loc în 2015, însă criminalul a fost prins după aproape 4 ani, potrivit The Sun. Britanicul Shane O’Brien a fost prins pe 23 martie de polițiștii din Cluj-Napoca. O’Brien a sosit, sub escortă, pe Aeroportul Heathrow vineri seara. 

Josh Hanson, din Kingsbury (nord-vestul Londrei), a fost înjunghiat mortal în The Re Bar din cartierul Hillingdon, în octombrie 2015. El a fost găsit cu o rană gravă la gât şi a fost declarat mort la faţa locului. Localul figurează acum ca închis definitiv.

O examinare post-mortem a stabilit că decesul a fost cauzat de hemoragie, inhalare de sânge şi o rană provocată prin tăiere la nivelul gâtului. La scurt timp după atac, O’Brien a fugit din Mare Britanie cu un zbor privat. În 2017, a fost arestat în Praga, după ce a fost prins cu documente false, provenind din Italia.

Cu toate acestea, el a fost eliberat de polițiști înainte ca ei să îi descopere adevărata identitate. Shane O’Brien a fost prins în timp ce mergea relaxat pe o stradă din Cluj-Napoca. Când a fost încătuşat, autorităţile române au descoperit că avea acte false de identitate.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Citește mai mult: Criminal urmărit internațional, prins în centrul Clujului

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza