VIOLATOR dat în urmărire. Victima acestuia este o minoră din județul Cluj

VIOLATOR dat în urmărire. Victima acestuia este o minoră din județul Cluj

O adolescentă de 17 ani din Cășeiu, județul Cluj a fost violată în dimineața de miercuri, 1 februarie, de un bărbat care a intrat peste ea în locuință. Acesta a fost dat în urmărire de către IPJ Cluj și este cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol.

Într-un imobil situat în comuna Cășeiu, din județul Cluj a fost violată o tânără de 17 ani, de către un bărbat de 44 de ani, care ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi folosit forța după ce a intrat în casă odată ce fata a rămas singură. 

În după-amiaza de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore. Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobil din comuna Cășeiu.

După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej.

La momentul transmiterii comunicatului de presă, în jurul orei 22:00 joi seara, IPJ Cluj a anunțat că se aflau derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112, a transmis IPJ Cluj joi seara. 

CITEȘTE ȘI: Cluj: Adolescentă violată în propria-i casă. Individul a pândit momentul în care fata a rămas singură și a intrat peste ea

Comenteaza