Vitezoman, oprit pe Traian Vuia. Ce viteză avea și cât l-a costat cursa

Vitezoman, oprit pe Traian Vuia. Ce viteză avea și cât l-a costat cursa

Un șofer a rămas fără permis pentru 90 de zile și a primit și o amendă, după ce a fost depistat de polițiști conducând cu peste 100 km/h pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

Joi, în jurul orei 19.00, polțiștii au depistat un conducător auto în timp ce se deplasa pe strada Traian Vuia din municipiu, cu o viteză de 110 km/h.

Bărbatului i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i totodată suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii au desfășurat ieri activități pentru prevenirea accidentelor de circulație și impunerea respectării normelor rutiere de către participanții la trafic.

Astfel, în urma neregulilor constatate au fost aplicate în total 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25.440 de lei, din care 133 pentru nerespectarea normelor prevăzute de OUG 195/2002.

39 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor auto pentru încălcarea regimului legal al vitezei, iar alte 26 pentru abateri ale pietonilor. De asemenea, au fost reținute șase permise de conducere.

În total, în intervalul în care au acționat, polițiștii au verificat în trafic peste 220 de autovehicule.

Comenteaza