Vitezomani pe noua Bună Ziua. Câte amenzi s-au dat în ultimele zile

Vitezomani pe noua Bună Ziua. Câte amenzi s-au dat în ultimele zile

Polițiștii rutieri au acționat pe strada Bună Ziua, din Cluj-Napoca, în vederea verificării respectării regulilor de circulație, creșterii disciplinei rutiere, dar și cu scopul prevenirii producerii accidentelor rutiere.

"În perioada 20 – 28 mai, a.c., polițiștii rutieri au acționat pe strada Bună Ziua, din municipiul Cluj-Napoca, în vederea verificării respectării de către participanții la traficul rutier a regulilor de circulație, creșterii disciplinei rutiere, dar și cu scopul prevenirii producerii accidentelor rutiere. Abaterile de la legislația rutieră au impus aplicarea a 130 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 76 au reprezentat încălcări ale regimului legal de viteză", transmite IPJ Cluj.

De asemenea, 17 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranță, 11 pentru utilizarea telefonului mobil. Pentru indisciplina pietonilor au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale. În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost reținute 6 permise de conducere. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza