Vremea capricioasă pune pe pauză două pârtii din Cluj

Vremea capricioasă pune pe pauză două pârtii din Cluj

Două pârtii de schi din Cluj sunt închise luni, una din cauza viscolului, cealaltă din cauza... ploii.

Administratorii pârtiei Feleacu anunță că pârtia ia "o mică pauză, sperăm noi nu mai mare de câteva zile", întrucât a plouat> 

"Din păcate la noi a plouat în această noapte și plouă și acum . Pentru a conserva stratul de zăpadă existent, vom lua o mică pauză, sperăm noi nu mai mare de câteva zile. Dacă prognoza meteo este corectă, vom putea să facem zăpadă încă începând de mâine noapte și estimăm ca pe joi să reușim să redeschidem".

Pe de altă parte, pârtia de la Buscat este închisă luni din pricina vântului puternic anunțat de meteorologi.

"Maine, 25.01.2021 se anunta vant puternic, drept urmare statiunea va fi inchisa. Ne vedem marti de la ora 10:00", au transmis administratorii Pârtiei Buscat.

Meteorologii au emis astăzi o atenționare Cod Galben de vreme rea în cea mai mare parte a țării, inclusiv la Cluj, valabilă până seara la ora 19.00.

Astfel, conform ANM, la munte, în nord-vestul, centrul țării și local în sud și sud-est, vor fi intensificări temporare ale vântului cu rafale ce vor atinge și depăși 55...65 km/h și izolat 70 km/h.

În zona montană înaltă, la altitudini de peste 1800 m, rafalele vor depăși 80…100 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

 

Comenteaza