Foto Vremea rea dă de furcă șoferilor clujeni. Zeci de mașini și un autobuz, blocate de polei pe drumul Sălicea - Ciurila

Vremea rea dă de furcă șoferilor clujeni. Zeci de mașini și un autobuz, blocate de polei pe drumul Sălicea - Ciurila
Vremea rea dă de furcă șoferilor clujeni. Zeci de mașini și un autobuz, blocate de polei pe drumul Sălicea - Ciurila
Vremea rea dă de furcă șoferilor clujeni. Zeci de mașini și un autobuz, blocate de polei pe drumul Sălicea - Ciurila

Mai multe mașini, printre care și un autobuz, au rămas blocate, miercuri dimineața pe drumul Sălicea - Ciurila, din cauza poleiului.

Se pare că iarna se ține de șotii - e aprilie, dar ninge și temperaturile sunt cu minus în termometre. Așa se face că drumarii și șoferii au fost luați din nou prin surprindere, astfel că astă-dimineață, zeci de mașini au rămas blocate din cauza stratului de polei depus în zona Sălicea - Ciurila.

"Zeci de masini blocate in zona Salicea – Ciurila. Atat turisme cat si CTP", au transmis cei de la CERT Rescue. "Polei pe DJ 107R. Autobuz blocat in Sălicea in această dimineață", a scris un clujean pe grupul Info Trafic jud. Cluj.

S-a întors iarna la Cluj

Mai multe zone din țară, inclusiv din Transilvania, se află sub atenționare meteo de vreme rece, vânt și ninsori. Conform meteorologilor, până joi dimineața, la ora 10:00, în sud-vestul, centrul și nord-estul ţării, precum și în zonele montane și deluroase, vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare, pe alocuri moderate cantitativ (15...20 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local consistent îndeosebi la munte.
Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte peste 70 km/h, spulberând zăpada. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă în toată țara, cu temperaturi minime preponderent negative. Până sâmbătă,10 aprilie, vremea se va menține deosebit de rece, iar în cursul nopților și al dimineților local se va produce brumă.

De asemenea, până miercuri la ora 18:00, în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, va ninge, local însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h. La altitudini de peste 1500 m, vor fi rafale de peste 80...90 km/h, ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată și vizibilitatea redusă sub 100 m.

Comenteaza