Weekend cu ghinion pentru un tânăr din Cluj. A ieșit la plimbare cu mașina și a dat-o de două ori de gard

Weekend cu ghinion pentru un tânăr din Cluj. A ieșit la plimbare cu mașina și a dat-o de două ori de gard

Un tânăr din Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a condus o mașină neînmatriculată și a rupt două garduri.

La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Conform polițiștilor, ca urmare a verificărilor efectuate, a reieșit faptul că duminică, 2 mai, un tânăr de 21 de ani, din comuna Săcuieu, care se deplasa la volanul unui autoturism, din direcția Tiranișu spre Vișagu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și acroșând gardul delimitator al unei proprietăți private.

Ulterior, tânărul ar fi părăsit din nou partea carsoabilă, acroșând un alt gard împrejmuitor al unui imobil din localitatea Vișagu, continuându-și deplasarea fără a încunoștința autoritățile cu privire la cele întâmplate.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul condus la data de 2 mai a.c. de către tânărul de 21 de ani nu era înmatriculat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentele.

Comenteaza