Wizz Air reia cursele spre Emiratele Arabe de pe Aeroportul Cluj

Wizz Air reia cursele spre Emiratele Arabe de pe Aeroportul Cluj

Zborurile spre Emiratele Arabe Unite, operate de compania aeriană Wizz Air de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca se reiau începând din 7 octombrie 2021. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Datorită măsurilor mai permisive ale restricțiilor de călătorie din Dubai, zborurile iniţial programate pe ruta Cluj-Napoca - Abu Dhabi, cu începere din 7 octombrie, vor fi redirecționate către Aeroportul Internaţional Dubai.

Zborurile spre destinaţia Dubai vor fi operate de compania Wizz Air pentru început cu o regularitate de 1 frecvenţă/săptămână, joi, urmând ca din 31 octombrie 2021, odată cu începerea sezonului de iarnă, zborurile să fie efectuate cu 2 frecvenţe/săptămână, joi şi duminică, până la finalul sezonului de vară 2022.

Reluarea zborurilor Cluj – Dubai răspunde necesităților de conectivitate ale pasagerilor pe toate segmentele de trafic – business, etnic sau turistic, oferind opțiuni atractive de călătorie, având astfel posibilitatea de a călători mai departe spre diverse destinații din întreaga lume, respectiv din Africa, Europa, Asia Centrală şi de Sud-Est şi Orientul Mijlociu.

Directorul General al Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, domnul David Ciceo, a declarat: „Decizia companiei aeriene Wizz Air de a relua zborurile spre unul dintre cele mai importante hub-uri la nivel mondial reprezintă o oportunitate de care pasagerii noștri pot beneficia și va conduce implicit la dezvoltarea relațiilor economice și turistice pentru întreaga regiune. Acest lucru ne confirmă încrederea în recuperarea treptată a pieţei şi necesitatea de a continua eforturile noastre de redresare a traficului de pasageri”.

Pasagerii care călătoresc din România în Dubai trebuie să aibă un test PCR negativ COVID-19 realizat cu 72 de ore înainte de plecare și li se poate cere să facă un alt test la sosire. Rezultatele testului trebuie să fie tipărite în engleză sau arabă. Rezultatele electronice nu sunt acceptate.

Dacă se efectuează un test la aeroport, pasagerii vor rămâne în reședința lor până la primirea rezultatului. De asemenea, pasagerii trebuie să dețină o asigurare medicală internațională care acoperă COVID-19 și vor fi obligați să descarce și să se înregistreze pe aplicația specială pentru mobil „Al Hosn”.

Pasagerii care călătoresc în Dubai sunt sfătuiți să verifice în mod regulat condițiile de călătorie, deoarece pot apărea schimbări de ultim moment. Mai multe informații despre orarul de zbor propus de către compania aeriană şi rezervări, pot fi consultate accesând site-ul www.wizzair.com.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza