Video Șofer prins în offside între Gilău și Florești. Nu i-a mers figura cu depășirea coloanei...

Șofer prins în offside între Gilău și Florești. Nu i-a mers figura cu depășirea coloanei...
| Foto: captura video

Un șofer care a încercat să facă "o românească" pe drumul dintre Gilău și Florești, depășind coloana de mașini pe dreapta, a fost oprit de polițiștii clujeni.

Ceasul cel rău, marți, pe drumul spre Cluj-Napoca pentru un șofer! A scăpat de stat la rând, dar nu și de polițiști, pe sub nasul cărora depășea coloana de mașini pe partea dreaptă...  Porțiunea de drum dintre Florești și Gilău este deseori scena unor astfel de manevre din partea unor șoferi prea "grăbiți" ca să mai stea la rând în coloanele de mașini care se formează la ieșirea și intrarea în comuna Florești. 

"La data de 22 iunie a.c., în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat un conducător auto care se deplasa pe acostamentul Drumului Național 1, din direcția Gilău spre Florești.

În acest context, polițiștii au procedat la oprirea autoturismului și sancționarea contravențională a conducătorului auto, în conformitate cu OUG 195/2002R", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

loading...
Comenteaza