Zilele Carierei la Babeş-Bolyai. Specialiști din diferite domenii se întâlnesc cu studenții

Zilele Carierei la Babeş-Bolyai. Specialiști din diferite domenii se întâlnesc cu studenții
În perioada 21-22 noiembrie, în cadrul evenimentului Zilele Carierei, studenții au ocazia de a întâlni specialiști din domeniul comunicării, relațiilor publice și publicității și de a interacționa cu aceștia în cadrul unor workshop-uri și sesiuni de întrebări şi răspunsuri.

Departamentul de Comunicare, Relații Publice și Publicitate din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicarii, a Universității Babeș-Bolyai, în colaborare cu Centrul de Carieră FSPAC, organizează în perioada 21-22 noiembrie evenimentul intitulat Zilele Carierei DCRPP (sediul FSPAC, str. Minerilor nr. 85, sălile T1-T2).

Studenții au oportunitatea de a întâlni specialiști din domeniul comunicării, relațiilor publice și publicității și de a interacționa cu aceștia în cadrul unor workshop-uri și sesiuni de întrebări şi răspunsuri.

În cadrul evenimentului de deschidere, de marți, 21 noiembrie, ora 10:00, gastronomul Adrian Hădean le va împărtăși studenților din experiența personală și le va povesti cum se construiește un brand de succes. Zilele Carierei DCRPP reprezintă o inițiativă venită în sprijinul studenților care doresc să își clarifice opțiunile de carieră și să identifice noi oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Comenteaza