Video Foto Zilele Clujului 2024. Peste 100.000 de oameni au participat la evenimentele de sâmbătă

Zilele Clujului 2024. Peste 100.000 de oameni au participat la evenimentele de sâmbătă

De Ziua Internațională a copilului, clujenii s-au bucurat de activitățile din centrul orașului.

Peste 110.000 de clujeni și vizitatori au luat parte la cea de-a treia zi de evenimente din cadrul Zilelor Clujului. Centrul Clujului s-a umplut dimineață de magie și culoare în cadrul paradei, iar seara Piața Unirii a devenit o elegantă sală de spectacol în cadrul concertului de muzică clasică.

Parada, debutul celei de-a treia zi, poartă exemplul inclusivității, valoare prioritară la Cluj-Napoca, motiv pentru care 25.000 de clujeni au celebrat frumusețea comunității care colaborează în tot ceea ce face.

Concertul de muzică clasică a reîntors în Piața Unirii clujenii care s-au lăsat învăluiți de notele BIGG DIMM A BAND și Academia Națională de Muzică ,,Gheorghe Dima”.

Pe strada Kogălniceanu iubitorii de bunătăți si-au găsit locul la Festivalul Gastronomic Internațional, ca mai apoi să fie uniți de artă, muzică și comunicare în cadrul Festivalului Multiculturalității - Ethnicity.

Soarele a fost alături de copii și le-a oferit cea mai bună vreme pentru a-și sărbători ziua, de 1 iunie, prin diverse activități educaționale, creative și sportive, în Parcul Central și în parcurile de cartier (CT 19, 14 Iulie, Zorilor, Feroviarilor, Armătura, Iulius), în Bazele Sportive Gheorgheni și La Terenuri și la Centrele de Cultură și de Tineret. Mai mult, copiii au participat la cea mai distractivă cursă acvatică și caritabilă, Cursa de Rățuște, organizată pe Râul Someș.

Finalul zilei de sâmbătă ne-a adus în jurul celei mari mese, pe strada Iuliu Maniu, unde fiecare dintre noi și-a adus gustările preferate și a împărtășit cele mai frumoase amintiri din copilărie la Midnight Snack. 

Comenteaza