ZILELE CLUJULUI Zeci de clujeni, dezamăgiţi de deschiderea Serbărilor Medievale, care a întârziat mai bine de o oră

ZILELE CLUJULUI Zeci de clujeni, dezamăgiţi de deschiderea Serbărilor Medievale, care a întârziat mai bine de o oră
Deschiderea oficială a Serbărilor Medievale, care trebuia să aibă loc în această seară la ora 18 la Bastionul Croitorilor în cadrul Zilelor Clujului, nu a mai avut loc. Zecile de curioşi care au fost prezenţi la timp s-au declarat dezamăgiţi.

"Am venit cu fiul meu la ora 18 ca să văd deschiderea dar nu s-a întâmplat nimic timp de o oră. Sunt dezamăgită", a spus Irina Danca, unul dintre zecile de clujeni care au fost prezenţi la ora 18 la ora programată pentru deschidere şi care se afla la Bastionul Croitorilor şi o oră mai târziu, aşteptând ca Serbările Medievale să fie deschise.

La faţa locului a fost instalat un cort medieval, dar şi un stand de vânzare a produselor din pielărie. Soţii Adina şi Bogdan Sinteuan vând curele din piele cu 25-40 de lei, brăţări la 3 lei, chimire dar şi bice cunoscute ca "harapnice". La o oră de la deschiderea standului cei doi vânduseră doar câteva brăţări, dar se aşteaptă ca vânzările să crească în următoarele două zile, cât vor fi prezenţi în zonă.

Precizăm, aceasta nu este singura întârziere de la deschiderea Zilelor Clujului, de astăzi. "Promenada Cărţilor", care trebuia să înceapă la ora 13 pe strada Mihail Kogălniceanu, a început cu o întârziere de mai bine de o jumătate de oră din cauza unor probleme la instalaţia de sonorizare.

Comenteaza