ZIUA de CLUJ vă urează UN AN NOU FERICIT!

ZIUA de CLUJ vă urează UN AN NOU FERICIT!
Nou an, noi speranţe: vă dorim ca toate să vi se împlinească întocmai.

Încheiem un an 2014 plin, agitat, aglomerat; vine un 2015 care ar trebui să fie mai calm, mai aşezat. Sau cine ştie? Că suntem în România şi orice e posibil :) Oricum, de o rundă de alegeri nu scăpăm, aici, la Cluj, unde nu avem preşedinte de consiliu judeţean.

E vremea urărilor şi mai ales a promisiunilor: unii vă asigură că vom avea un an de normalitate, alţii vorbesc despre multe şi importante schimbări. Noi nu vă spunem decât că vom fi mereu acolo, să vedem dacă lucrurile merg în direcţia bună, dacă oamenii cu promisiunile şi-au încălcat sau nu cuvântul dat.

2015 este anul când Clujul devine în sfârşit capitală. Nu a ţării, nici a Ardealului, ci de-a dreptul a Europei. E însă un titlu simbolic, întins pe durata unui an, şi se referă la evenimente organizate pentru tineri. Să sperăm că asta va va face Clujul mai cunoscut, că lucrul acesta va aduce mai mulţi turişti, ceea ce înseamnă mai multe locuri de muncă în restaurante şi hoteluri, în primul rând. Şi că se vor vinde mai multe suveniruri :)

Una peste alta, ne aşteaptă un an interesant, în care cel mai important lucru e să nu ne pierdem optimismul. Asta vă dorim, în principal, o carafă mare şi plină de optimism. Apoi sănătate, că-i mai bună decât toate, fericire şi succese în viaţa profesională. 

Dragi clujeni, dragi cititori ai ZIUA de CLUJ şi ziuadecj.ro, să asigurăm de întregul nostru repect şi vă urăm un sincer LA MULŢI ANI!

Comenteaza