Ziuadecj.ro, record de trafic cu ocazia vizitei Angelei Merkel. Vă mulțumim!

Ziuadecj.ro, record de trafic cu ocazia vizitei Angelei Merkel. Vă mulțumim!
Momentul în care Angela Merkel a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Babeș-Bolyai a fost întâmpinat cu primul ”breaking news” din istoria ziuadecj.ro.
Ziuadecj.ro a doborât recorduri de trafic marți, 12 octombrie, cu ocazia vizitei cancelarului german Angela Merkel la Cluj. Astfel, website-ul a avut 11.200 de vizitatori unici, cu aproape 500 mai mult decât la precedentul record, înregistrat în 4 octombrie. De asemenea, numărul afișărilor a fost de 51.124, cu 11.000 mai multe decât în ziua meciului de fotbal ”U” – CFR. Numărul vizitelor a fost de 14.797.

Aceste cifre dovedesc că nu a fost o decizie strategică greșită să dăm maximă importanță vizitei la Cluj a cancelarului german Angela Merkel. Practic, întreaga redacție ziuadecj.ro a lucrat pentru acest eveniment. Vreau să le mulțumesc cititorilor, care au avut încredere că ziuadecj.ro le poate oferi cele mai corecte și mai complete informații despre Merkel”, a declarat directorul Rareș Bogdan.

Ziuadecj.ro a transmis live text vizita Angelei Merkel, din clipa aterizării pe aeroportul Cluj-Napoca, până în cel al decolării spre Berlin, iar articolul a adunat peste 2.600 de accesări. Momentul în care Angela Merkel a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Babeș-Bolyai a fost întâmpinat cu primul ”breaking news” din istoria ziuadecj.ro.Toate celelalte informații referitoare la pregătirile vizitei, la evenimentul propriu-zis și la efectele economice ale prezenței Angelei Merkel la Cluj au strâns mii de accesări.



Comenteaza