A murit designerul francez Thierry Mugler, creatorul parfumului "Angel"

A murit designerul francez Thierry Mugler, creatorul parfumului "Angel"
| Foto: AFP

Designerul francez Thierry Mugler a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 73 ani, transmite AFP.

Moartea creatorului francez care a dominat lumea modei în anii 1980 a fost una naturală, conform anunţului făcut de agentul său, Jean-Baptiste Rougeot, a transmis Agerpres

"Cu imensă tristeţe vă informăm despre decesul domnului Manfred Thierry Mugler, survenit duminică, 23 ianuarie 2022", potrivit unui comunicat publicat pe contul de Facebook oficial al designerului.

Potrivit lui Jean-Baptiste Rougeot, moartea lui Thierry Mugler s-a produs pe neaşteptate. Creatorul francez lucra la mai multe proiecte şi urma să anunţe noi colaborări la începutul săptămânii, a spus el.

Născut la Strasbourg în decembrie 1948, Manfred Thierry Mugler a sosit la Paris la vârsta de 20 de ani. În 1973 şi-a creat propria marcă, Café de Paris, iar un an mai târziu a fondat compania Thierry Mugler.

S-a lansat, de asemenea, şi în lumea parfumurilor, celebrul său parfum "Angel" bucurându-se de un mare succes. Lansat în 1992, în colaborare cu Clarins, "Angel" a concurat pentru primul loc în vânzări miticul No5 al Casei Chanel 

Comenteaza