Foto Dronă kamikaze cu dispozitiv exploziv, descoperită într-un sat de pe coasta bulgară a Mării Negre

O dronă kamikaze a căzut noaptea trecută în Bulgaria, la marginea unei localități care se află la aproximativ 35 de kilometri de granița cu România.

Autoritățile de la Sofia nu știu dacă aparatul de zbor aparține Ucrainei sau Rusiei, dar spun că încărcătura explozivă nu s-a detonat pentru că aterizarea a fost una destul de lină.

Jurnaliștii bulgari scriu că drona ar avea trei metri lungime, iar bomba - aproximativ 50 de centimetri. Zona a fost izolată, în timp ce geniștii au fost trimiși la fața locului, să dezamorseze încărcătura explozivă.

Drona care avea atașată o bombă a fost descoperită pe coasta din Tyulenovo, un sat din Bulgaria, care se află pe coasta Mării Negre. Acest lucru a fost raportat de utilizatorii de pe rețelele de socializare, relatează Novinite.bg.

Poliția a izolat zona după ce a primit informaţia de la Radoslav Rusev, proprietarul unui hotel. Bărbatul a declarat pentru bTV că a apelat numărul de urgență 112, duminică seară la ora 21.40, dar iniţial nu ar fi fost luat în serios de autorități.

Comenteaza