Halucinant! Întrebarea obsesivă pe care o tot pune elevul criminal din Serbia

Halucinant! Întrebarea obsesivă pe care o tot pune elevul criminal din Serbia

Băiatul în vârstă de 13 ani, care care și-a împușcat, miercurea trecută, mai mulți colegi, într-o școală din Serbia, le adresează medicilor, în mod repetat, o singură întrebare.

Conform stiripesurse.ro, care citează breakinglatest.news, băiatul în vârstă de 13 ani, suspectat că a comis masacrul de la școala din Vračar, nu a fost niciodată interesat de victime, singurul lucru care contează pentru el fiind dacă a devenit popular în urma gestului său.

"Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor?", ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaților Clinicii de Neurologie și Psihiatrie pentru Copii și Tineri unde este internat. Potrivit unei surse din clinică, băiatul nu s-a interesat niciodată de elevi, nu a arătat deloc compasiune.

"Întreabă cel puțin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbește despre el, ce se spune, mai ales pe rețelele de socializare. (...) Nici măcar nu este conștient de ceea ce a făcut", spune sursa citată. Băiatul pregătea planul de o lună întreagă, după cum a declarat el însuși și după cum a reieșit din datele de pe telefonul său. Copilul a căutat pe internet Codul Penal al Serbiei pentru a vedea dacă copiii pot fi trași la răspundere penală. Întrucât va împlini 14 ani în iulie, el a accelerat întregul plan.

De asemenea, în noaptea dinaintea crimei în masă, el a vizionat un film despre un masacru la o școală din America. Potrivit telegraf.rs, băiatul a mers la școală, miercurea trecută, cu un rucsac în care se aflau două pistoale și 4 cocktail-uri Molotov. În doar 120 de secunde, a împușcat 14 copii, un agent de securitate și un profesor de istorie. A ucis 7 fete, 1 băiat și 1 agent de pază, iar 6 persoane au fost rănite. Ancheta de până acum, citată de telegraf.rs, a arătat că băiatul a planificat fiecare detaliu.

În locuință sa poliția a găsit numele a 16 copii pe care plănuia să-i omoare. Se presupune că anumiți copii erau mai buni decât el la ceva și nu dorea ca ei să iasă în evidență la școală pentru abilitățile lor.

Printre copiii pe care i-a ucis băiatul se află și Emma, fiica lui Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei CSM Zalău (vezi Fiica antrenorului din Zalău ar fi încercat să-l oprească pe elevul criminal din Serbia, înainte de a fi împușcată).

Comenteaza