Kate Middleton înșelată de prințul William?! Cine e femeia care s-a băgat între ei

Kate Middleton înșelată de prințul William?! Cine e femeia care s-a băgat între ei

Au apărut o serie de zvonuri în Marea Britanie, conform cărora prințul William ar avea o aventură.

Rose Hanbury este numele femeii care ar fi rivala în dragoste a lui Kate Middleton. Despre prințul William și Rose s-a spus încă din 2019 că ar avea mai mult o relație de prietenie.

Recent, au apărut din nou zvonuri legate de o posibilă idilă între prințul de Wales și prietena sa de-o viață, care este marchiza de Cholmondeley și soția lui David Philip Cholmondeley.

Totul după ce prințul Harry a acuzat că Palatul Buckingham a mușamalizat scandalurile în care a fost implicat fratele său. Astfel, el a spus că totul a făcut făcut pentru prințul William, în încercarea de a-l proteja, dar nu același lucru a fost făcut și pentru el.

“Au fost fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”, a declarat Harry în emisiunea Netflix, Harry & Meghan, sugerând că regalitățile au mințit pentru ca imaginea viitorului moștenitor de tron să nu fie pătată.

Kate Middleton ar fi avut și ea o relație de prietenie cu Rose, dar acum nu vrea să mai audă de cea numită „rivala rurală” a sa pentru iubirea lui William.

O sursă a spus pentru The Sun că cele două ar fi avut o „ceartă teribilă” și acum nici nu mai poate fi vorba despre o relație de prietenie între ele. Acum, prințul William ar vrea să caute o cale de împăcare pentru a menține relația atât cu Rose Hanbury, cât și cu soțul acesteia, mai ales pentru că locuiesc aproape unii de alții.

“Este bine cunoscut faptul că Kate și Rose au avut o ceartă teribilă. Obișnuiau să fie apropiate, dar nu mai este cazul. William vrea să joace rolul de pacificator pentru ca cele două cupluri să rămână prietene, având în vedere că locuiesc atât de aproape unul de celălalt și au mulți prieteni comuni.  Dar Kate a fost clară că nu mai vrea să îi vadă și vrea ca William să îi elimine treptat, în ciuda statutului lor social.”, a spus sursa pentru The Sun, potrivit fanatik.ro.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza