Moştenire de 7,5 milioane de dolari, lăsată de o vecină. Cum a fost posibil

Moştenire de 7,5 milioane de dolari, lăsată de o vecină. Cum a fost posibil
| Foto: mediafax.ro

Locuitorii unei comunităţi din centrul Germaniei au moştenit în mod neaşteptat proprietăţi şi un portofoliu de acţiuni în valoare de 6,2 milioane de euro (7,5 milioane de dolari), după moartea unei vecine.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Renate Wedel locuia în comuna Waldsolms, formată din şase sate, din landul Hesse, împreună cu soţul ei, Alfred Wedel, din 1975. Alfred a fost un investitor de succes la bursă şi a murit în 2014, iar Renate, care primise îngrijiri într-o casă de bătrâni din Frankfurt din 2016, a murit în decembrie 2019 la vârsta de 81 de ani.

În luna aprilie a acestui an comuna a fost anunţată că Renate le-a lăsat un sold bancar, acţiuni şi obiecte de valoare. Sora lui Renate, care era moştenitorul iniţial, murise deja, a informat presa locală. Vestea a venit ca un şoc pentru autorităţi.

„M-am gândit la început că pur şi simplu acest lucru nu este posibil, am crezut că a fost o virgulă pusă greşit, ceva nu este chiar în regulă", a spus primarul local Bernd Heine, potrivit Mediafax.

Comunitatea este obligată să folosească moştenirea, evaluată la 6,2 milioane euro, pentru „facilităţi şi infrastructura comunitară”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza