Rușii fură și din magazinele lor, nu doar din Ucraina. Protecție magnetică împotriva furtului pe conserve în Rusia

Rușii fură și din magazinele lor, nu doar din Ucraina. Protecție magnetică împotriva furtului pe conserve în Rusia

Imaginile cu armata lui Putin care jefuiește magazine sau civili în Ucraina sunt deja la ordinea zilei. Aceștia își trimit în țară prin firme de curierat din Belarus tonele de obiecte furate. Faptul că în Rusia a fost pusă de curând protecție magnetică împotriva furtului pe alimente, arată ce fel de rude au jefuitorii din Ucraina acasă. 

Comercianții ruși au luat măsuri fără precedent. Aceștia au început să pună pe alimente protecție magnetică împotriva furtului.

Sancțiunile internaționale impuse Moscovei, devalorizarea rublei și scumpirea produselor de bază au dus la creșterea numărului de furturi în magazinele alimentare din Rusia.

După blocarea plăților în valută în Rusia, piața estimează că un faliment este inevitabil, a transmis digi24.ro

De la începutul anului, alimentele care s-au scumpit cu peste 50% în Rusia sunt varza, ceapa, morcovii și zahărul. Prețurile cresc în Rusia și la produsele nealimentare. Astfel, medicamentele și produse precum scutecele, detergentul și săpunului costă cu aproximativ 20% mai mult.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza