Începe TIFF 2020! Mâine, în Piaţa Unirii, are loc gala de deschidere

Începe TIFF 2020! Mâine, în Piaţa Unirii, are loc gala de deschidere
| Foto: TIFF

Organizatorii au ales filmul "La Belle Époque" pentru a deschide cea de-a 19-a ediție TIFF. Filmul din deschiderea #TIFF 2020, 'Cei mai frumoși ani' / 'La Belle Époque', va rula în același timp cu proiecția de gală (sold-out) în alte două locații de festival, vineri, 31 iulie, de la ora 21:00. 

"Ne bucurăm că vă e dor de #TIFF, ne-ați lăsat fără bilete la Gala de deschidere din prima zi. Vom respecta, împreună cu voi, normele de siguranță impuse de autorități, iar dacă acestea ne vor permite, vom putea suplimenta numărul de locuri" anunţă organizatorii.

Dacă ai avea șansa de a călători în timp, în ce moment din istorie ți-ai dori să te întorci? Protagonistul din La Belle Époque, jucat de starul francez Daniel Auteuil, alege să retrăiască ziua în care a cunoscut-o pe soția sa, interpretată de fermecătoarea Fanny Ardant.

Distinsă în 2018 cu Trofeul Transilvania pentru întreaga carieră, celebra actriță franceză a obținut anul acesta trofeul César pentru interpretare cu rolul din comedia semnată de Nicolas Bedos. Un Westworld francez cu actori în loc de roboți, La Belle Époque, proiectat în premieră mondială la Cannes, „ne ajută să ne reamintim adevăratele motive pentru care ne îndrăgostim’’, scrie Variety.

Filmul este distribuit în România de Independența Film.

Biletele pentru deschiderea oficială TIFF 2020 au fost puse în vânzare pe tiff.eventbook.ro, numărul acestora fiind limitat, respectând astfel condițiile impuse de autorități pentru evenimentele în aer liber.

Comenteaza