Situaţia COVID-19 din România, vizibilă în Google Maps

Situaţia COVID-19 din România, vizibilă în Google Maps

Google Maps îţi arată situaţia cazurilor noi de COVID-19 în zona în care locuieşti. Această funcţie calculează o medie a cazurilor la un număr de 100.000 de persoane. Funcţia este disponibilă în 220 de ţări, printre care și România, relatează Mediafax.

Google a implementat o funcţie care arată situaţia virusului COVID-19 în zonele geografice din întreaga lume. Informaţiile sunt disponibile pentru toate cele 220 de ţări în care funcţionează Google Maps.

Funcţia realizează o medie de şapte zile a cazurilor noi de COVID la 100.000 de persoane, în funcţie de zona hărţii pe care o priveşti. Aceasta indică şi dacă numărul de cazuri este în creştere sau în scădere. În funcţie de culoarea care apare pe hartă, poţi să distingi cu uşurinţă densitatea noilor cazuri. Zonele cu cele mai puţine cazuri sunt marcate cu alb, iar cele cu un număr ridicat cu roşu.

„Layerul de COVID-19 în zona de maps a fost lansat global pe data de 23 septembrie. Aplicaţia este accesibilă atât pentru utilizatorii de Android cât şi cei de IOS”, spune Eisabeta Moraru, country manager Google România.

Comenteaza