Jucăria pentru cei foarte bogaţi va costa 1,7 milioane de dolari.
Cercetătorii de la Universitatea ETH din Zurich au inventat un robot drumeţ. Robotul cu 4 picioare a fost antrenat într-o simulare ca într-un joc video. Dus în lumea reală, robotul s-a descurcat şi mai bine ca în simulare.
17% din studiourile din România care produc jocuri video se află la Cluj.
Goana după măşti sanitare, fenomen cauzat de pandemia de coronavirus şi care se manifestă pe întreaga planetă, a stat la baza apariţiei unor inovaţii high-tech inedite: pe lângă funcţia de filtrare a aerului, ele pot de acum să devină şi instrumente de supraveghere sanitară şi dispozitive de traducere.
Google testează o nouă tehnologie pentru display-uri inteligente. Acestea se activează fără ca utilizatorul să spună vreun cuvânt. Device-urile vor putea să "simtă" unde te afli şi să fie gata de comandă.
În 2018, o pictură realizată de un „robot” a fost vândută pentru 430.000 de dolari. Semnătura a fost înlocuită de o formulă. Ideea aparţine unei trupe de francezi numită Obvious.
Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă din Statele Unite a anunţat joi că va închide telescopul de mari dimensiuni de la Observatorul Arecibo din Puerto Rico, punând capăt astfel unei perioade de 57 de ani de descoperiri astronomice.
Costumul pentru dureri de spate reduce oboseala musculară cu până la 47%. Dispozitivul nu are motor, nu funcţionează pe bază de baterii și poate fi activat printr-o aplicaţie mobilă, conform InterestingEngineering.com.
Recomandări UltimeleStiri.net: