Video O nouă opţiune în Google Assistant: Hold for Me. Nu mai pierzi timpul aşteptând la telefon

O nouă opţiune în Google Assistant: Hold for Me. Nu mai pierzi timpul aşteptând la telefon

Google a prezentat noua opţiune pentru Google Assistant, Hold for Me. Când eşti pus în aşteptare la telefon, Google Assistant începe monitorizarea. În momentul în care o persoană răspunde, telefonul te notifică, relatează Mediafax.

Google s-a gândit să le facă utilizatorilor viaţa mai uşoară cu opţiunea Hold for Me. Iată cum funcţionează. Suni la un număr de telefon şi eşti pus în aşteptare. Google Assistant începe monitorizarea şi algoritmul de inteligenţă artificială detectează momentul în care o persoană ia legătura cu tine. În momentul respectiv te anunţă printr-un sunet, prin vibraţii şi cu o notificare care apare pe ecranul telefonului.

Deocamdată, opţiunea e disponibilă doar pe noile telefoane Pixel ale Google, dar curând va fi extinsă pentru toate telefoanele cu Android.

Designerul Linus Boman abia aşteaptă ca opţiunea să devină disponibilă şi pe telefonul lui: „Ştiţi ce-mi consumă o parte frustrant de mare din viaţă? Aşteptarea la telefon. Aştept la bancă, aştept la firma de curierat care mi-a pierdut pachetele, aştept la taxe şi impozite. Cred că pierd între o oră şi trei ore pe lună aşteptând şi toate se adună”, spune Linus Boman.

Comenteaza