Sabău va participa la meciul demonstrativ de la Sports Festival: "Voi juca mai mult tactic. Îi voi da mingea lui Hagi și rezolvă el situațiile"

Sabău va participa la meciul demonstrativ de la Sports Festival: "Voi juca mai mult tactic. Îi voi da mingea lui Hagi și rezolvă el situațiile"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Cel mai mare eveniment din România dedicat sportului propune la ediția din acest an un joc demonstrativ între All Stars Romania și Galatasaray Legends.

După ce a renunțat la funcția de antrenor al Unviersității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău va avea parte de un moment în care va putea uita de presiunea din ultima perioadă. Fostul internațional va juca în meciul demonstrativ de la Sports Festival 2023, alături de foștii săi colegi de la echipa națională.

Deși e încântat de oportunitatea de a se întâlni din nou cu vechi prieteni, Sabău recunoaște că nu a reușit să se pregătească pentru meci, însă e convins că fazele vor fi rezolvate cu o pasă către Gică Hagi.

"Va fi frumos, o să mă revăd cu prieteni și foști colegi. Sunt și ei mai relaxați acum, mai ales Gică Hagi. Aș fi vrut să mă pregătesc un pic mai bine, dar voi juca mai mult tactic. Îi voi da mingea lui Hagi și rezolvă el situațiile", a spus Sabău cu zâmbetul pe buze.

Componența celor două echipe:

Echipa All Stars Romania: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Florin Răducioiu, Dorinel Munteanu, Ciprian Marica, Ionel Ganea, Marius Niculae, Ioan Ovidiu Sabău, Ionuț Lupescu, Răzvan Raț, Gheorghe Mihali, Iulian Filipescu, Bănel Nicoliță, Constantin Gâlcă, Răzvan Prodan – fiul regretatului Didi Prodan, Cristian Dulca, Bogdan Stelea, Florin Prunea. 

Echipa Galatasaray Legends: Mario Jardel, Bulent Korkmaz, Hakan Unsal, Ümit Davala, Ergun Penbe, Fatih Akyel, Kerem Inan, Suat Kaya, Hamit Altintop, Capone (Carlos Alberto de Oliveira), Ayhan Akman, Umit Karan, Hasan Kabze, Cihan Haspolatu, Faruk Atalay.

PREȚ BILETE All Stars Romania vs. Galatasaray Legends:

  • Peluză: 30 lei;
  • Tribună 2: 70 lei;
  • Tribună 1: 90 lei;
  • Family Zone: 35 lei.

Meciul demonstrativ dintre All Stars Romania și Galatasaray Legends va avea loc vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, de la 20:30. Biletele pentru acest joc pot fi achiziționate de pe entertix.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza