Elena Udrea, mesaj de revoltă din spatele gratiilor: "Stau arestată ilegal deja de 300 de zile. Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Elena Udrea, mesaj de revoltă din spatele gratiilor: "Stau arestată ilegal deja de 300 de zile. Nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”

Elena Udrea a răbufnit din închisoare la auzul veștii despre eliberarea lui Bogdan Olteanu.

Faptul că Bogdan Olteanu a ieșit de după gratii a făcut-o pe Elena Udrea să răbufnească, din nou, la adresa Justiției din România.

“Ce fel de Justiție este cea în care unii sunt eliberați legal din închisoare ca urmare a respectării de către judecători a deciziei CCR ( cea privind prescripția), în timp ce eu am fost băgată ilegal în închisoare, ca urmare a încălcării de către anumiți judecători a deciziei CCR (cea privind ilegalitatea compunerii completului de judecata)?  

O încălcare brutală și abuzivă care face ca eu să stau arestată ilegal deja de 300 de zile și din cauza căreia nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni”, a transmis Elena Udrea.  

Bogdan Olteanu a fost eliberat condiționat după ce a fost condamnat, în octombrie 2020, printr-o decizie definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, la 5 ani de închisoare. Tribunalul Bucureşti a dispus vineri, 8 iulie, admiterea cererii de revizuire formulată de fostul președinte al Camerei Deputaților în dosarul în care a fost acuzat că ar  fi primit de la Sorin Ovidiu Vîntu suma de 1.000.000 de euro şi sprijin electoral, în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

Comenteaza