O româncă a dat în judecată Pfizer, Ministerul Sănătăţii şi Guvernul. Spune că s-a îmbolnăvit după vaccin

O româncă a dat în judecată Pfizer, Ministerul Sănătăţii şi Guvernul. Spune că s-a îmbolnăvit după vaccin

O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viaţă după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România iniţiat împotriva Pfizer, Ministerului Sănătăţii şi Guvernului României, spune, luni, avocatul Adrian Cuculis.

Avocatul Adrian Cuculis vorbeşte despre „faţa nevăzută a pandemiei” de COVID-19.

El face cunoscut primul proces din România iniţiat împotriva Pfizer România, Ministerului Sănătăţii şi Guvernului României, pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber.

„Cazul în speţă, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer şi boala dobândită din pricina vaccinului… pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viaţă. Trombocitopenie şi hipertonie arterială”, spune avocatul, potrivit Mediafax.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro şi vizează obligarea celor trei la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza