Polițiștii l-au găsit pe individul care pălmuia femei pe străzile din Cluj. Judecătorii l-au trimis la Psihiatrie

Polițiștii l-au găsit pe individul care pălmuia femei pe străzile din Cluj. Judecătorii l-au trimis la Psihiatrie

Magistrații clujeni au dispus internarea unui tânăr de 23 de ani, din Cluj-Npoca, după ce acesta ar fi abordat pe stradă mai multe femei, pe care ulterior le-ar fi agresat fizic, lovindu-le cu palma.

Polițiștii clujeni l-au găsit pe bărbatul care ar fi agresat fizic trei femei, care se aflau pe străzi din municipiu, respectiv străzile George Barițiu, Republicii și Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Astfel, azi, 29 septembrie, în urma activităților investigativ-operative și cu sprijinul polițiștilor din carul Biroului 4 Poliție Locală Cluj-Napoca, tânărul de 23 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Piezișa, din municipiu.

În fapt, în perioada 18-27 septembrie, acesta ar fi abordat femeile, cu vârste cuprinse între 25 și 29 de ani, pe care ulterior le-ar fi agresat fizic, lovindu-le cu palma.

Având în vedere aceste aspecte, precum și obligația bărbatului de a urma un tratament medical, ca măsură impusă de instanță, au fost sesizați magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus internarea medicală a acestuia.

Comenteaza