Tudorel Toader a publicat situaţia proiectelor de acte normative transmise la Ministerul Justiţiei pentru avizare

Tudorel Toader a publicat situaţia proiectelor de acte normative transmise la Ministerul Justiţiei pentru avizare

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a publicat, luni, situaţia proiectelor de acte normative primite pentru avizare în perioada 3 ianuarie 2018 - 15 aprilie 2019, acestea fiind soluţionate, în medie, în 2-3 zile lucrătoare. Ministerul a soluţionat 1.161 de proiecte transmise de 33 de instituţii.

Potrivit documentului publicat pe pagina instituţiei, au fost transmise către Ministerul Justiţiei, pentru avizare, 1.161 de proiecte de la 33 de instituţii, iar durata medie de soluţionare a acestora a fost de 2.91 zile.

Statistica a fost publicată după ce Tudorel Toader a scris, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că ministerul condus de el nu a întârziat şi nici nu a blocat vreo procedură de avizare a actelor normative, aşa cum a acuzat zilele trecute Liviu Dragnea, preşedintele PSD.

El le-a mulţumit colegilor din Ministerul Justiţiei care au făcut posibil ca durata medie de avizare a unui proiect normativ, de la înregistrare până la ieşirea din minister, să fie de maximum trei zile şi a promis că va publica şi situaţia statistică prin care să-şi probeze cele susţinute. Totodată, el a avertizat că nu va mai rămâne în ”stare de pasivitate faţă de multele dezinformări”, fără să spună explicit la cine se referă.

VEZI DOCUMENTELE AICI!

Comenteaza