Tupeu de consilier local din Cluj-Napoca: Contestă sancţiunile legale, deşi nu a acordat prioritate unui pieton și nu a oprit la semnalele poliției

Tupeu de consilier local din Cluj-Napoca: Contestă sancţiunile legale, deşi nu a acordat prioritate unui pieton și nu a oprit la semnalele poliției
| Foto: evz.ro

Un consilier local din Cluj-Napoca nu a acordat prioritate unui pieton aflat pe trecere și nu a oprit la semnalele poliției, dar apoi a considerat că e îndreptăţit să conteste sancțiunile, deşi a încălcat legea. 

Este vorba despre consilierul local Anca Ciubăncan care a fost preşedinte PSD Cluj-Napoca. Aceasta a încălcat legile, dar cu tupeu maxim, a contestat apoi sancţiunile poliţiei în instanţă ameninţându-i pe cei carre i-au întocmit procesul verbal că îi va da în juddecată, conform clujust.ro.  

Ce s-a întâmplat mai exact? În timp ce conducea maşina, nu a acordat prioritate unui pieton aflat pe o trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Apoi nu a oprit la semnalele poliţiei, motiv pentru care a primit o amendă şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

Ca şi cum toate acestea nu ar fi foast suficiente, doamna consilier nu a aşteptat în maşină întocmirea primului proces-verbal de către poliţişti. Drept urmare a mai primit o amemdă şi o suspenddare pa alte 30 de zile a permisului de conducere. Cuantumul total al amenzii a fost de 1.160 lei 

Chiar dacă acţiunile consilierului local din Cluj-Napoca reprezintă încălcări ale legii, aceasta a contestat ulterior în instanţă sanţiunile. Din fericire, Judecătoria Cluj-Napoca a fost de partea legilor, nu de partea celor care le încalcă şi a respins plângerea. (Vezi motivarea sentinţei pe clujust.ro.

Clujenii se întreabă dacă doamna consilier care a încălcat legea şi a contestat aplicarea ei în instanţă are cea mai vagă intenție de a renunța la postul din CL Cluj-Napoca.

loading...
Comenteaza