Naveta de weekend: între My Way şi Casa Folk

Naveta de weekend: între My Way şi Casa Folk
Amatorii muzicii folk s-au împărţit la final de săptămână între cele două locaţii ale festivalului de la Cluj pentru a fi siguri că nu scapă niciun concert dintre cele existente pe afişul final.

În format mai restrâns decât cel programat iniţial, festivalul i-a făcut pe clujeni să migreze, între 7 şi 9 noiembrie, de la clubul My Way la Casa Folk/Tauffer, ziua de vineri fiind cea mai vizată de iubitorii acestui gen muzical.

A doua locaţie a fost destinată îndeosebi recitalurilor susţinute de tinerele talente. În prima seară au concertat Emeric Set, în a doua, Magda Puskas & Friends, Focul Viu, iar în ultima, Cătălin Condurache & Sandy Deac, respectiv Punct şi Virgulă & Răzvan Krivach. Cel mai mare succes l-a avut Magda Puskas, printre ai cărei invitaţi s-a numărat şi cunoscutul Ducu Bertzi. Mai mulţi dintre interpreţi au cântat piese de pe vremea Cenaclului Flacăra sau pe versurile poetului Adrian Păunescu şi au amintit, printre melodii, de acea perioadă din anii comunismului. Concertele din My Way au fost urmate de petreceri pe ritmuri rock, oldies ori dance. Festivalul Napoca Folk & World Music a fost programat în primă fază la clubul Biblioteca Centrală Janis, în perioada 7-10 noiembrie, însă organizatorii au menţionat că vecinii localului nu s-au arătat de acord cu desfăşurarea acestuia din cauza nivelului de zgomot pe care l-ar fi presupus. Ulterior, evenimentul a fost denumit Napoca Music Fest, fiind programat în două spaţii alternative, timp de trei zile.

Etichete
Comenteaza