Cinci remedii făcute în casă pentru stoparea căderii părului

Cinci remedii făcute în casă pentru stoparea căderii părului
Căderea părului este o problemă pentru multe femei. Acum poți opri degradarea lui cu ajutorul unor remedii simple și ieftine pe care le poți face chiar la tine acasă. Folosește remediile următoare și te vei bucura de un păr frumos, sănătos și demn de invidiat.

Nu dispera dacă observi că îți cade părul. Următoarele cinci remedii sunt perfecte pentru a opri căderea părului și pentru a-i reda sănătatea și frumusețea.

Experimentează cu metode naturale ce redau vitalitatea părului. În loc să-ți expui părul la chimicale dăunătoare descoperă impactul pozitiv pe care îl au asupra foliculilor numeroase ierburi, uleiuri vegetale și fructe bogate în vitamine. Următoarele 5 remedii făcute în casă pot opri căderea părului. Sunt alternative simple și ieftine care îi redau părului tău sănătatea și vitalitatea.

1. Clatește părul cu lime și suc de amla

Împiedică căderea părului cu acest simplu remediu organic. Într-un bol amestecă 120 ml de suc organic de amla cu aceeași cantitate de suc de lime. Clătește-ți părul cu acest tratament și masează scalpul pentru a permite vitaminelor și antioxidanților să intre în foliculii părului. Nu trebuie să-ți mai speli părul cu șampon. Repetă ritualul de cel puțin 4 ori pe săptămână pentru a vedea rezultatele.

2 . Tratament cu ulei de cocos și suc de lime

Dacă vrei un păr cu volum trebuie să folosești acest tratament natural. Într-un bol amestecă 120 ml de ulei de cocoș cu 120 ml de suc organic de lime.

Ingredientele pline de vitamine din acest amestec îți garantează un păr sănătos și des. Spăla-ți părul cu această soluție și masează scalpul 4-5 minute. Clateste apoi cu apa călduță.

3. Tratament cu scorțișoară, ulei de măsline și miere

Folosește acest tratament verificat pentru a opri căderea părului. Într-un bol amestecă 1 lingură de scorțioșoară cu 1 lingură de miere și cu aceeași cantitate de ulei de măsline.

Aplică tratamentul pe scalp și pe păr. Lasă să acționeze 15 minute și apoi clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul de cel puțin 3 ori pe săptămână pentru rezultate rapide.

4. Tratament cu piper negru și lapte acru

Experimentează cu acest simplu tratament pentru a opri căderea părului. Amestecă 100 grame de lapte prins cu 1 gram de piper negru măcinat. Aplică acest tratament pe păr și pe scalp. Lasă să acționeze 10 minute și clătește părul cu apă călduță și cu puțin șampon. Folosește acest tratament cel puțin o data pe săptămâna pentru rezultate pozitive.

5. Tratament cu ulei de migdale

Masează-ți scalpul cu puțin ulei de migdale cel puțin de două ori pe săptămână pentru a împiedica căderea părului. Îmbunătățește circulația sângelui în scalp cu acest ulei esențial bogat în antioxidanți. Include acest ingredient în rutină ta de îngrijire a părului.

Gasesti mai multe tratamente naturiste impotriva caderii parului pe yve.ro

Alina NITU

 

Comenteaza