Alexandru Arşinel: Cel mai frumos dar de Crăciun ar fi să vină nepoţeii în vizită

Alexandru Arşinel: Cel mai frumos dar de Crăciun ar fi să vină nepoţeii în vizită
Actorul Alexandru Arşinel a declarat, pentru Mediafax, că, pentru el, cel mai frumos dar de Crăciun ar fi o vizită din partea nepoţeilor săi, la Sinaia, unde îşi petrece sărbătorile.

În acest an, Alexandru Arşinel a ales să îşi petreacă sărbătorile la casa de vacanţă din Sinaia, unde aşteaptă vizita nepoţilor săi.

Arşinel nu ezită să le facă la rândul său daruri copiilor şi nepoţilor săi. În acest sens, actorul a mărturisit că a interpretat de câteva ori rolul lui Moş Crăciun, pentru copiii săi. "Am văzut că se uită cumva curios la mine, dar nu m-am deconspirat... avem şi noi actorii avantajele noastre", a glumit Arşinel.

Totodată, actorul şi-a amintit de sărbătorile copilăriei sale, când, din cauza războiului, nu a cunoscut personajul Moş Crăciun.

"Eu nu am ştiut nici dacă există nici dacă nu există (Moş Crăciun, n.r.). Era imediat după refugiu, eram nişte copii mai vitregiţi de bucuriile Moşului. Pe atunci nu existau jucării. Eram bucuroşi dacă aveam un brad împodobit cu colaci", a mai spus actorul.

 

Comenteaza