Foto Andra şi Eva Măruţă: "Așa mamă, așa fiică!"

Andra şi Eva Măruţă: "Așa mamă, așa fiică!"
Andra şi Eva Măruţă: "Așa mamă,așa fiică!"
Andra şi Eva Măruţă: "Așa mamă,așa fiică!"
Andra şi Eva Măruţă: "Așa mamă,așa fiică!"
Andra şi Eva Măruţă: "Așa mamă,așa fiică!"

Drăguţe şi cochete, artista clujeană Andra şi fiica ei Eva au făcut publică o splendidă şedinţă foto, spre deliciul fanilor familiei Măruţă. 

"Facem spectacol și dacă nu suntem pe scenă!" a postat Andra pe pagina de Facebook lângă fotografiile extrem de reuşite cu fiica ei. Andra şi Eva lui Măruţă chiar au făcut spectacol în faţa aparatului foto.

Fiica familiei Măruţă, Eva s-a făcut o domnişoară care ştie să pozeze, nu glumă. "Ce mare te-ai făcut Eva, o domnișoară frumoasă!", "Drăguţe şi cochete!!!", "Două prinţese", au postat fanii lui Andra sub pozele cu fiica ei. 

Unii fani i-au atras atenţia lui Cătălin că, la cât de frumoasă i s-a făcut fata, trebuie să se pregătească să o păzească bine de acum înainte. "O frumusețe de familie vă doresc tot binele din lume și să vă bucurați împreună de tot ce este mai bun și mai frumos de la viață", le-au transmis alţii. 

Iar dacă unii acuză familia Măruţă că nu trăieşte destul de "discret" şi "se afişează" ca fiind "cei mai tari, cei mai deștepți, cei mai frumoși", atunci se naşte întrebarea pertinentă de ce nu putem aprecia o familie care, până acum, ar putea fi un model demn de urmat pentru tot ce trăiesc vedetele de pe piaţa românească.

Şi da, dacă nu ne place să vedem ceva frumos, atunci putem întoarce foaia uşurel şi putem căsca gura la VIP-urile autohtone care îşi ridică tot mereu nu umbrelele, ci... poalele în cap. 

Comenteaza