Atmosfera festivă se apropie. Când se deschid Târgurile de Crăciun din Cluj în acest an

Atmosfera festivă se apropie. Când se deschid Târgurile de Crăciun din Cluj în acest an
| Foto: facebook.com/TarguldeCraciunClujNapoca

Târgurile de Crăciun din țară și-au anunțat programul. Sibiu, Cluj și București au stabilit deja data de deschidere.

Târgurile de Crăciun din țară și-au anunțat programul. Sibiu o să te introducă în spiritul sărbătorilor din 17 noiembrie. 110 expozanți te vor încânta cu produse confecționate manual. Târgul de Crăciun de la Sibiu are loc în Piața Mare din Sibiu.

Ediția cu numărul 16 se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024. Noul plan de amplasament al târgului va fi cu totul diferit anul acesta. Autorități doresc să promoveze plimbarea în aer liber și descoperirea mai ușoară a standurilor de către turiști.

Astfel, nu vor fi adăugate elemente de divertisment care vor distrage atenția de la esența tradițională a târgului, precizează organizatorii.

În Cluj-Napoca vor avea loc două Târguri de Crăciun: unul în Piața Unirii, iar altul pe platoul Sălii Sporturilor. Cel din Piața Unitii are loc în perioada 24 noiembrie 2023 – 1 ianuarie 2024. Vei găsi aici 75 de căsuțe iluminate și decorate specific sărbătorilor de iarnă, unde găsești produse specifice sărbătorii, ateliere pt copii, concerte și multe alte surprize.

În capitală, între 30 noiembrie – 26 decembrie, în Piața Constituției, are loc „Târgul de Crăciun București”.Aici vei găsi produse alimentare tradiționale, produse realizate de meșteri populari și concerte în aer liber, potrivit Aleph News.

Comenteaza