Bianca Drăgușanu poate plăti scump pentru întâlnirile cu ”Prințul” Cristea

Bianca Drăgușanu poate plăti scump pentru întâlnirile cu ”Prințul” Cristea
Întâlnirile cu fotbalistul Universității Cluj Adrian Cristea, dar și cu internaționalul Ciprian Marica o vor costa pe Bianca. Încă nu se știe cât.

Ceea ce se preconiza a fi o creştere şi o recunoaştere pe plan profesional s-a transformat într-un mare eşec pentru Bianca Drăguşanu. Prestaţia vedetei nu numai că nu i-a mulţumit pe producătorii emisiunii "Burlăcița", care aşteptau din partea ei mai multă implicare, ba, mai mult, aceştia sunt foc şi pară după ce vedeta a încălcat grav regulamentul. "Nu s-a implicat deloc. Ea de fiecare data era nerăbdătoare să termine filmările să poată să ia telefonul şi să dea SMS-uri. A ieşit cu Cristea, dar cel mai grav a fost faptul că a plecat de la filmări, în Turcia, că să se vadă cu Marica. Ea nu a înţeles că aici trebuia de fapt să joace un rol, avea ocazia să demonstreze faptul că este o actriţă bună", ne-a declarat o persoană implicată în show-ul "Burlăcița", pentru cancan.ro.

"Este la un pas de a plecă de la Antena 1. I s-a spus că în perioadă asta să se cuminţească, să evite apariţiile publice până se ia o decizie finală. Dacă scapă fără să i se dea onorariul e bine, căci clauzele contractuale, pentru prejudiciile aduse, sunt de 50.000 de euro", a mai spus sursă citată de cancan.

 

Comenteaza