Bianca Suciu, reporterul Realităţii TV Cluj: În jurnalism nici o zi nu seamănă cu cealaltă

Bianca Suciu, reporterul Realităţii TV Cluj: În jurnalism nici o zi nu seamănă cu cealaltă
ziuadecj.ro vă prezintă vedetele Realitatea TV Cluj, altfel decât le știți de la televizor.

Reporterul Realitatea TV Cluj Bianca Suciu este încântată de meseria pe care o face: "Nicio zi nu seamănă cu cealaltă", spune Bianca. Ea se autocaracterizează ca "o fire dinamică, îndrăgostită de ritmul alert al vieţii, cu o eternă tendinţă de a-şi depăşi limitele”.

Absolventă a Facultăţii de Litere, specializarea română-engleză, Bianca vine din Sighişoara care, după cum ne împărtăşeşte, "este un oraş mic, cu oameni calzi, unde am reuşit să învăţ multe lucruri esenţiale şi unde mă întorc mereu cu drag". 

A debutat la OneTV, dar dinamismul unei televiziuni de ştiri a tentat-o mai mult.

Bianca Suciu este îndrăgostită de ritmurile dinamice. În topul preferinţelor ei muzicale este reggae. Când vine vorba despre bucătăria preferată, Bianca optează pentru cea tradiţională românească.

Reporterul nu are vreun model în meseria de jurnalist, totuşi, ţine să mulţumească persoanelor care au format-o drept un profesionist în domeniu - Călina Berceanu, Ovidiu Pop şi Sandu Mureşan.

Lipsa timpului liber nu îi permite să îşi dezvolte prea multe pasiuni. A făcut dansuri timp de zece ani şi, de câte ori are ocazia, îi place să danseze.

Bianca spune că îi plac oamenii și poveştile lor, pe care îi ascultă cu plăcere. 

Comenteaza