Botezatu și Romanița vin la un festival de modă la Cluj

Botezatu și Romanița vin la un festival de modă la Cluj

Designerul  Romanița Iovan își va prezenta ultimele sale creații la Cluj-Napoca, în cadrul festivalului City Fashion Week (CFW). Printre invitați se numără Eli Lăslean, Cătălin Botezatu și George Hojbotă.

După toate scandalurile în care a fost implicată și decepțiile în dragoste, aceasta s-a retras din lumea modei. De data toate acestea, a acceptat să vină la CFW, care va avea loc în perioada 21-22 noiembrie. Romanița Iovan și-a declaret dragostea pentru Cluj.

„Prietenii mei din Cluj sunt deosebiți. Ador să vin aici. CFWeste un eveniment curat, transparent, motiv pentru care accept de fiecare dată invitația. Sunt fascinată să văd că și după ora 00:00 peste 800 de invitați au așteptat cu nerăbdare, data trecută, să îmi prezint colecția. Ce îți dorești mai mult de atât?”.

Ajuns la cea de-a VI-a ediție, CFW va aduce pe scenă cele mai noi tendințe în modă, colecții clasice sau avangardiste, reunind cei mai cunoscuți designeri români, dar și modele pregătite la standarde europene. Printre numele mari ale modei românești așteptate la Cluj-Napoca se numără Romanița Iovan, Eli Lăslean, Cătălin Botezatu și George Hojbotă, dar și alți 30 de creatori de modă.

„CFW încurajează tinerii designeri şi noile talente să păşească cu încredere în industria modei, în care, trebuie să recunoaştem, cu greu răzbaţi. Noi le dăm această şansă, sperăm să profite de ea, să îndrăznească, pentru că noi apreciem talentul real și creativitatea”, a declarat Stefan Farrell, directorul festivalului.

CFW este singurul eveniment de modă din Transilvania care face parte din circuitul prezentărilor de modă de la Milano, Paris, Londra şi New York, orașe cu o tradiţie îndelungată în acest domeniu. Acesta va avea loc la Wonderland Resort.

Comenteaza