Memoriile prinţului Harry, cea mai rapid vândută vreodată carte de non-ficţiune. The Sun: Volumul este "nerușinat, intruziv, ipocrit, periculos"

Memoriile prinţului Harry, cea mai rapid vândută vreodată carte de non-ficţiune. The Sun: Volumul este "nerușinat, intruziv, ipocrit, periculos"
| Foto: https://www.nbcnews.com

Cartea de non-ficţiune, care conține memoriile prinţului Harry este cartea cea mai rapid vândută vreodată, a anunţat marţi Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat deocamdată vânzări de 400.000 de exemplare.

Editura Penguin Random House a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex "a depăşit chiar şi aşteptările cele mai optimiste", adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William şi a soţiei acestuia, Kate.  

Prințul Harry a șocat opinia publică din Marea Britanie prin dezvăluirile din autobiografia sa, „Spare”, care a apărut marți în librăriile din toată lumea. El a lansat noi atacuri asupra familiei regale britanice care a decis să nu aibă niciun fel de reacție publică.

"Ceea ce lipsește din carte este orice sentiment de conștientizare a oricărui context mai larg al restului lumii de afară. Parcă a fost orbit de lanternele paparazzilor. Nimeni nu-și face griji cu privire la plata facturilor la gaz în această carte. Merge înainte și înapoi în Africa de parcă ar fi făcut câteva opriri pe Northern Line", transmite bbc.com într-o recenzie despre "cea mai ciudată carte scrisă vreodată de un membru regal". 

„The Sun” tritrează că volumul este "Nerușinat, intruziv, ipocrit și de-a dreptul periculos - dar cât de mult din mizeria lui Harry putem crede de fapt?" Totodată a enumerat șapte cele mai explozive dezvăluiri făcute de prințul Harry. 

1. Consumul de droguri
Ducele de Sussex a recunoscut că a prizat cocaină de câteva ori. El a fumat și canabis când era la colegiu, iar în 2016 încercat și ciuperci halucinogene.

2. Pierderea virginității
Harry a oferit detalii despre cum și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă, iar dezvăluirea a stârnit o adevărată vânătoare a primei partenere a prințului Harry.

3. Cearta între Meghan și Kate
Soția și cumnata sa au avut un schimb tensionat de replici înainte de nunta ducilor, în 2018. Meghan a făcut un comentariu legat de comportamentul lui Kate, și anume că ar fi avut „baby brain” din cauza hormonilor de după naștere. 

4. Bilanțul lui Harry din Afganistan
Harry a dezvăluit că a ucis 25 de oameni în timp ce a slujit în Afganistan. El spune că nu se simte mândru, dar nici rușinat că „a luat vieți umane” pentru că doar și-a făcut datoria de soldat.

5. Bătaia cu William
William l-a luat la bătaie pe fratele său în timp ce se certau legat de Meghan - despre care a spus că este „necioplită” și „dificilă” - și l-a trântit pe jos, rănindu-l. Cearta a avut loc în 2019 la reședința ducilor de pe proprietatea Palatului Kensington. 

6. Acuzațiile împotriva Camillei
Prințul Harry spune că el și fratele său l-au implorat pe tatăl lor, actualul rege Charles, să nu se căsătorească cu Camilla.

7. Regina i-a pus întrebări politice lui Meghan
Când s-au cunoscut, regretata regina Elizabeth a vrut să afle părerea lui Meghan despre Donald Trump.

Comenteaza