Cât costă un sejur pe litoralul românesc VIDEO

Cât costă un sejur pe litoralul românesc VIDEO
Din ce în ce mai mulţi clujeni optează pentru un concediu la mare. Perntru un sejur all-inclusive, preţurile ajung chiar şi la 6.000 de lei pentru două persoane la un hotel de lux din Mamaia. Un concediu la un hotel de două stele este mult mai ieftin, proximativ 600 de lei de persoană.

Agenţii de turism susţin că numărul persoanelor care optează pentru sejururi all-inclusive la mare este în creştere.

"Numărul turiştilor e încreştere uşoară faţă de anul trecut în special datorită programului de înscrieri timpurii. All inclusive e o nişă din ce în ce mai căutată, e din ce în ce mai greu de găsit locuri prin august, sunt foarte puţine camere pe all inclusive", a precizat Alexandru Cucerzean, agent de turism.

Clujenii care optează pentru un hotel de patru sau cinci stele de pe litoralul Mării Negre beneficiază de trei mese pe zi, grădiniţă şi animatori pentru copii, dar şi de plajă privată. Pentru cei cu buget de criză, în staţiunile din zona de sud a litoralului preţurile sunt mai mici.

"Preţurile variază foarte mult, de undeva de la 6-700 de lei pe un sejur la 2 stele la 5-6.000 de lei la un sejur de 4-5 stele al inclusive. Cele mai căutate sunt cazările cu mic dejun şi demipensiune", a adăugat Cucerzean.

Agenţiile se aşteaptă ca până la sfârşitul verii să înregistreze o creştere semnificativă a vânzărilor de pachete turistice.

Reporter: Cristina PÎRVU

Imagine: LORANT ERSEK

Etichete
Comenteaza