CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Dorel Vişan

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Dorel Vişan
Ultimele zile au fost înţesate de ştiri despre alegeri, respectiv despre politicieni. ZIUA de CLUJ a lăsat pentru câteva momente deoparte politica şi continuă serialul CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE.

În cei 77 de ani ai săi, actorul clujean Dorel Vişan a avut peste 40 de roluri în teatru şi a jucat în peste 50 de producţii cinematografice, atât româneşti, cât şi internaţionale. În filmele sale l-aţi putut vedea şi la volanul unor automobile. Astăzi este momentul să aflaţi care îi sunt preferinţele din viaţa de zi cu zi.

În momentul de faţă, îl puteţi zări la volanul unui Peugeot 508, cumpărat în 2012. Îl foloseşte destul de des, preponderent la deplasările în Capitală şi la cele „la ţară", în localitatea natală, Tăuşeni (lângă Bonţida). În cei doi ani de când are această maşină, a făcut 35.000 de km cu ea.

Înainte a avut tot un Peugeot, 407. "Am fost foarte mulţumit de ea", spune Vişan, motiv pentru care şi noul automobil achiziţionat este de la acelaşi producător auto.

Nu se consideră pasionat de automobile. Este mai interesat de aspectele practice ale autovehiculelor, decât de performanţe sau de design, aşa că preferă "o maşină bună şi comodă, nu am apucătura asta a maşinilor scumpe, consider că trebuie fie confortabilă şi să ofere siguranţă", precizează actorul clujean.

Acest lucru se poate vedea şi din perspectiva celorlalte maşini deţinute de Dorel Vişan; de-a lungul vieţii a condus mai multe Dacii (trei la număr), dar şi un Daewoo.

Teodora Demian

Citeşte şi: CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Tudor Giurgiu

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Cadu

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Andrei Marga

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Bogdan Marişca

CE MAŞINI CONDUC PERSONALITĂŢILE: Azi, Marius Nicoară

 

Etichete
Comenteaza